ONS VERHAAL

Over Triadontics

Triadontics is een academie voor de moderne tandarts. Wij geven cursussen in implantologie, prothetiek en digitale tandheelkunde.

TRIADONTICS-TEAM

De mensen achter Triadontics

Ontmoet de mensen die Triadontics Academy mogelijk hebben gemaakt.

Dr. Bassam Hassan​

Prosthodontist

Dr. Bassam Hassan is een door de European Prosthodontics Association (EPA) erkende prosthodontist, een door de Nederlands-Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde (NVVRT) als restauratieve tandarts erkend en door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) als implantoloog erkend. Hij is tevens een academisch onderzoeker in Digital Implants Prosthodontics. Hij heeft meer dan 50 artikelen gepubliceerd in geciteerde internationale tijdschriften en heeft gepresenteerd op meer dan 100 nationale en internationale congressen. Hij heeft deelgenomen aan verschillende projecten met toonaangevende bedrijven en heeft deelgenomen aan verschillende internationale klinische onderzoeken. Hij heeft een Master in de tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam (ACTA), een Master in Medical Imaging en CAD-CAM van de Katholieke Universiteit Leuven (KUL), een Master in Prosthodontie van de Medische Universiteit van Wenen en een PhD van de Universiteit van Amsterdam (ACTA). Hij werkte drie jaar als fulltime universitair docent bij de afdeling algemene en gespecialiseerde tandheelkunde bij ACTA en drie jaar parttime als universitair docent bij de afdeling Implantologie en Prothetische Tandheelkunde bij ACTA terwijl hij in een prive praktijk werkte. Van 2018-2020 was hij verbonden als implantoloog en prosthodontist op de afdeling maxillofaciale chirurgie van Acibadem International Medical Center. Momenteel is hij eigenaar van een privékliniek in Zaandam en de oprichter van de digital
implant prosthodontics academy TRIAdontics.

Lees volledige biografie Terug

Dr. I. (Ivo) Ten Hove​

Kaakchirurg

Dr. I. (Ivo) ten Hove is in 1998 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Hij studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en slaagde in 2006 voor zijn medisch examen. Van 2001-2005 is hij opgeleid tot specialist MKA chirurgie aan het VU medisch centrum, Amsterdam. Zijn perifere opleiding tot MKA chirurg vond in Alkmaar plaats gevolgd door een stage in Facial Traumatology in Newcastle, Engeland. Na de specialisatie tot Kaakchirurg heeft hij een tweejarige fellowship Hoofd-halschirurgie afgerond aan het Erasmus MC in Rotterdam (2011 en 2012). Van 2007 tot 2018 werkte hij in het Slotervaart Medisch Centrum, Amsterdam. Van 2009 tot 2020 werkte hij in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam als Maxillofaciaal-Oncoloog. Vanaf 2020 combineert hij het werk als Maxillofaciaal-Oncoloog in het Leids Universitair Centrum en Maxillofaciale chirurgie in ACIBADEM International Medical Center in Amsterdam.

Lees volledige biografie Terug

Dr. Hans Van Pelt​

Restauratieve tandarts

Dr. Hans van Pelt, PhD, EPA erkend Tandprotheticus is afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen in 1978 en werkte van 1978-1985 op de afdeling Prosthodontie en promoveerde in 1985 Huisartsenpraktijk van 1984-1999 en was verbonden aan het Martini Ziekenhuis Groningen, afdeling Kaakchirurgie en MFP van 1991 – 2011.

Oprichter van de afdeling Bijzondere Tandheelkunde en Restauratieve Tandheelkunde en sinds 2000 gasthoogleraar Restauratieve en Reconstructieve Tandheelkunde aan het UMC Groningen.

Medeoprichter verwijspraktijk PRO Rotterdam in 2010. Medeoprichter (in 1999) en erelid van de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde. Conciliumlid NVvRT sinds 2020 en Lid EPA Specialistencommissie sinds 2021. Docent CE-cursussen ACTA Quality Practice van 1989-2014 en NiVVT in België (meer dan 500 cursussen gepresenteerd over de hele wereld). Hoofdredacteur Tandartspraktijk van 2012-2021. Auteur en co-auteur van meer dan 100 wetenschappelijke artikelen en klinische gevallen

Lees volledige biografie Terug

Dr. Genc Zenunaj,

Tandarts implantoloog

Dr. Genc Zenunaj heeft in 2009 zijn doctoraat in de tandheelkunde (DDS) behaald aan de Universiteit van Prishtina, Kosovo. Na drie jaar associate tandheelkunde in verschillende praktijken, opende hij in 2012 zijn eigen tandartspraktijk met de nadruk op restauratieve tandheelkunde en prothetiek. In 2016 werd hij toegelaten tot de medische faculteit van de Universiteit van Wenen op de afdeling prosthodontie voor een speciale opleiding. In 2018 behaalde hij zijn master in de prosthodontie. Vervolgens trad hij toe tot de postdoctorale opleiding implantaattandheelkunde van de European Association of Osseointegration (EAO). Zijn klinische expertise omvat implantaatchirurgie, vaste en verwijderbare prothetiek en functionele occlusie. Sinds 2021 is hij instructeur bij TRIAdontics.

Lees volledige biografie Terug
Scroll to Top